Spiritualiteit

mijn huiskamer Add Video

vol met bolletjes.

Posted by Myung Haselaar on January 4, 2013 at 5:26 PM 1088 Views

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

3 Comments

Reply Myung
2:44 PM on January 5, 2013 
Ja klopt. In decembermaand was het nog drukker dan dit. Toen had ik ook aantal keren stevige hoofdpijn tot migraine. Ik heb een beschermengel mijn ex-schoonmoeder (verhaal apart) Hennie heet ze. Nog nooit ontmoet en werd
beschermengel van mij omdat eerst was mijn opa dat. Maar er kwam het een en ander door dat hij niet was wie hij was. En dat kwamen ze daarboven telaat achter. Toen had ik nog een relatie met iemand anders en zijn moeder was al overleden.
En die werd mijn beschermengel uiteindelijk omdat er toen niemand was die overleden was. Mijn oma is 1 jaar geleden overleden. Maar het kan ook best zijn dat het familie van mijn huidige vriend is. Daar zijn heel veel dierbare overleden.
Reply Melissa
12:48 PM on January 5, 2013 
Dat zijn er inderdaad veel zeg! en ze vliegen enorm snel.. Het zijn inderdaad een aantal orbs, het moet zeker wel druk zijn daarzo bij jou thuis met entiteiten. Ik kan ze altijd naar het licht helpen, diegene die niet meer op aarde horen te zijn natuurlijk. Maar de orbs kunnen ook engelen of gidsen zijn of inderdaad familie leden die al in het licht zijn en bij jou thuis even langskomen om een kijkje te nemen bij je. Groetjes, Melissa ;)
Reply Myung Haselaar
12:15 PM on January 5, 2013 
Je ziet dus allemaal bolletjes in het scherm vliegen. En weet niet wat dat betekend? Kan iemand misschien zeggen wat het is?