Spiritualiteit

Lichtwerk

 

 Lichtwerk is prachtig om te doen! Lichtwerkers sturen met behulp van hun Gids of meerdere helpers aardsgebonden zielen terug naar 'huis'                                                                                                               

 Dat wilt dus zeggen dat ze weer terugkeren naar Gene zijde. De plek waar iedereen weer naartoe gaat als hij/zij overlijdt. Zodra een mens op zijn sterfbed ligt dan zijn ze boven al bezig met het loshalen van het astrale lichaam. Deze persoon ervaart dan sterbedvisioenen. Ze vangen een glimp op van Gene Zijde en voelen dat hun tijd is gekomen. Dit poces kan weken duren. Iedereen heeft een zilveren koord dat een verbinding is tussen het fysieke en astrale lichaam. Als men overlijdt dan wordt dit koord doorgeknipt en word het fysieke lichaam losgelaten. Dan ben je klaar om over te gaan naar Gene Zijde waar al je vrienden familie en kennissen op je staan te wachten om je te begeleiden. Ook je gids is er. En er is een speciaal afhaalcommando. Zij willen je meenemen en helpen met de overgang. Ze zullen je vertellen om met hun mee te komen, naar de plek waar liefde, rust, en vrede is. Ze blijven net zo lang volhouden. Als de ziel echter blijft weigeren om mee te gaan dan zullen ze niet langer blijven doorgaan met het helpen. Ze laten de ziel met rust, hoewel zij graag wilden dat de ziel mee gaat kunnen zij er niks meer voor en zetten ze er stop op.De ziel blijft aardsgebonden omdat dit de keuze was van hemzelf. Hij wou niet mee naar het licht. De ziel doolt nu rond op aarde en zit vast in het aardse denken. Langzamerhand worden ze eenzaam en willen ze toch naar boven. Maar hoe? Er is geen licht en geen gids of afhaalcommando meer die hem zou kunnen helpen. De ziel is verward en weet niet wat er moet gebeuren. En wat gaat zo'n ziel nou precies doen? Ze gaan aandacht zoeken bij de levenden. Meestal mensen die een spirituele instelling hebben. Dit weten ze en voelen ze. De ziel kan tot slot in huis gaan zitten en contact leggen via dromen of andere signalen. Maar de mensen in huis weten niet hoe ze deze aandachtzoeker(s) moeten helpen. Ze schakelen meestal hulp in van mediums waarna de ziel uiteindelijk toch verder geholpen kan worden.

Zelf vraag ik om de naam+achternaam van de persoon en vervolgens ga ik samen met mijn Gids Joost deze ziel(en) helpen met de overgang naar Gene Zijde. Ik help vooral zielen in huizen, zielen die in iemands auraveld zitten ( Auralifters, zie hiervoor pagina Auralifters ) en zielen die vast zitten op begraafplaatsen.

Er zijn zielen die gaan direct door naar boven. Maar er zijn ook zielen die er nog niet klaar voor zijn. Dit kunnen verschillende redenen zijn: Ze hebben hun taak nog niet volbracht hier op aarde, Ze hebben het gevoel dat ze iemand in de steek hebben gelaten, Ze zijn nog niet klaar om dood te gaan, Ze kunnen hun fysieke lichaam niet loslaten of ze zijn bijzonder veel gehecht aan en plek waar ze toen leefden.

Zo zie je maar, er kunnen veel redenen zijn voor een aardsgebonden ziel. Maar gelukkig zijn wij er om ze te helpen!

 aardsgebonden zielen naar het Licht helpen is werkelijk prachtig werk  om te doen. De meeste zielen zitten in huizen, kerken of op begraafplaatsen (Eigenlijk zitten ze overal wel!). Zij zitten hier zeg maar 'vast' en kunnen hun weg naar het licht niet vinden. Met behulp van Lichtwerkers kunnen zij veilig overstappen naar de andere kant waar ze horen te zijn. Door middel van gedachten (telepatisch) praten we met deze ziel(en) en vertellen hem dat het nu tijd is om over te gaan.Sommige zijn emotioneel in zitten nog in het aardse denken. Ze kunnen niet verder omdat zij bijvoorbeeld hier iets niet hebben afgemaakt of omdat ze nog niet klaar waren voor hun dood.En zo zijn er nog meerdere redenen. Er zitten er genoeg.(zoals een vriend van mij zei: 'Er zijn er miljoenen) 

 

Lichtwerk heeft niet alleen maar te maken met het helpen van overledenen naar Het Licht. Ook op aarde ben je de mensen behulpzaam. Je geeft verlichting om het zo maar te zeggen. Lichwerkers werken vanuit Liefde en zorgen ervoor of proberen er althans voor te zorgen dat de mensen het goed hebben.

Helpen met Aartsengel Michaël

 Sinds een paar maanden is Aartsengel Michaël naast mijn Gids Joost een van mijn helpers. Michaël helpt mij vooral met grotere groepen zielen, zoals op kerkhoven en scholen maar ook gewoon op gebieden waar grote hoeveelheden zitten. Ook is Michaël aanwezig als er zogenaamde 'Zware jongens' niet naar boven willen. Met zware jongens wil ik zeggen de behoorlijk Pittige entiteiten die dus helemaal niet naar boven willen. Er zitten ook entiteiten tussen die niet willen maar die ik wel alleen en samen met mijn Gids kan brengen.

 

 

 

De afbeelding hieronder laat de overgang zien naar Gene Zijde. Dit is de manier waarop ik het zie. ( Er zijn natuurlijk ook andere manieren )

Van onder naar boven gezien:

Beneden: De Lichtkring (cirkel) Die zielen worden verzameld in de Lichtcirkel. ( de cirkel is natuurlijk veel groter dan op de afbeelding )

Trap: Een mooie sjieke trap die naar boven leid

Wachtplatform: De zielen worden opnieuw verzameld, er zijn soms zielen die angsten hebben of niet durven, hiermee wordt dan gepraat, de zielen wordt verteld over te gaan naar de andere kant via de mooie lichtgevende tunnel.

De Tunnel: De zielen stappen in de 'Het licht' en gaan over naar Gene zijde waar familieleden, vrienden en kennissen op ze staan te wachten. Ze worden liefdevol verwelkomt!