Spiritualiteit

Orbs en Entiteiten

Wat zijn nou die Orbs en Entiteiten.

Orbs zijn witte energiebollen, ook wel een geestbal genoemd. Entiteiten (geesten) kunnen zich in deze vorm laten zien, in de vorm van een witte energiebol. Deze bollen kunnen ook gefotografeerd worden. ( zie daarvoor ook mijn Album: Orbs en entiteiten )

Meestal zijn dit soort bollen zichtbaar op plekken waar veel energieën zitten. Op begraafplaatsen, kerken, in huizen en op plekken waar bijvoorbeeld veel is gebeurd. Iedereen kan zo'n orb op de foto krijgen, het liefste met flits.

Orbs kunnen ook gefilmd worden. Meestal gebeurd dit onverwachts, maar er zijn ook echter mensen die een camera neerzetten en orb op de film kunnen zien. Dit is heel mooi! Zelf heb ik ook een orb op de film, die behoorlijk snel door het beeld vliegt. Als je inzoomt op en orb kan het zijn dat je er diverse gezichten in kunt zien. Dit zijn de gezichten van de overleden persoo(ne)n. Er kunnen meerdere gezichten waargenomen worden in de energiebol.

Entiteiten

Entiteiten is een mooier woord voor geesten. Met entiteiten bedoelen we de energie van een onstoffelijk persoon. Een entiteit heeft geen lichaam meer, maar is nu slechts een energie. Een ziel. Ik noem ze ook wel eens gewoon zielen, vooral als ik ze naar boven help dan zeg ik: 'Ik ga zielen helpen' Onze ziel word geboren in een lichaam, dit lichaam dient als voertuig hier op aarde. Dat is namelijk nodig want anders kan niemand je zien en zonder lichaam kun je hier ook niet leven. De aarde is de Stoffelijke wereld en Het Hiernamaals is de Fijnstoffelijke wereld. Vanaf je geboorte 'woon' je in dit lichaam en als je overlijdt dan keert dit lichaam weer terug naar moeder aarde ( Je wordt begraven of gecremeerd ) Je ziel stijgt op naar boven. De plek waar iedereen thuishoort en waar je ook vandaan komt als je wordt gereincarneerd.

Ook entiteiten kunnen gefilmd, gefotografeerd en zelfs opgenomen worden via de radio en televisie. Via de televisie wordt ook wel ITC genoemd dat staat voor ( Instrumentale Trans Communicatie ) Hierbij ontvangt men beeld en geluid via een ruisend tv beeld afgestemd op een speciaal kanaal. Verspeid over het land zijn er mensen die contact leggen via dit mooie fenomeen, en ik moet eerlijk zeggen dat het echt prachtig is wat je ontvangt!

Als je zelf eens een keer foto's wilt maken, kun je vragen aan je gids waar je dat kunt doen. ( probeer wel eerst goed contact te hebben met je gids ) Je kunt het natuurlijk ook op je gevoel doen (intuïtie)

Je hebt natuurlijk een goede kant en een wat slechtere kant. Dit noeme de Hogere energie ( de goede kant ) en de wat Lagere energie ( de wat slechtere kant, en met slecht bedoel ik niet dat lage energieën slecht zijn, maar gewoon slecht te ontvangen zijn omdat ze in hun lage energie zitten ) Lage energieen zijn meestal dolende entiteiten die hun weg naar het licht niet kunnen vinden. De hogere energieen zitten 'boven' en hebben daarom ook een iets fijnere energie om te voelen.

Er zijn veel mensen die contact proberen te leggen via het bekende Glaasje Draaien of het Ouijabord. Dit kan echter heel gevaarlijk zijn. je kunt met de verkeerde te maken hebben en het resultaat is vaak niet zo positief. Ik raad het je af.