Spiritualiteit

Wie is nou Melissa?

 

Hallo,                                    

 

 

 

 

Ik ben Melissa, woon in Zeeland en ik ben 25 jaar.

Jullie zullen vast wel denken, zo'n jong meisje die dit soort dingen al doet en kan? Dat kan ik mezelf heel goed voorstellen hoor. Maar zoals ik al eerder heb gezegd en altijd blijf zeggen is dat je niet naar de fysieke leeftijd moet gaan kijken, maar naar de zielenleeftijd. 

Ik ben een HSP, een nieuwetijdskind, Lichtwerker en Aarde engel.

Samen met mijn Gids Joost stuur ik aardsgebonden zielen naar huis, het Licht. Ook bij mensen in de aura die last hebben van auralifters (entiteiten die in of aan de aura zitten) kan ik weghalen en helpen naar het Licht. Ik geef ook healingen op afstand plaats lichtzuilen in huizen en andere plekken, en ik ben een spiritueel coach.

Ik kan zien, voelen, horen, en weten.

Ik zelf ben een zeer oude ziel, en heb al vele incarnaties gehad waaruit ik alle wijsheid en kennis vandaan heb. Vroeger toen ik klein was waren er al veel dingen om me heen die met spiritualiteit te maken hadden. Ik was me hiervan natuurlijk nog niet zo bewust. Wel kon ik al veel dingen voelen en waarnemen. Ik kon namelijk merken dat er bepaalde energieën waren die contact met mij zochten. Ook voelde ik mezelf altijd anders dan anderen iets wat veel mensen nooit begrepen. Op mijn 13e kwam ik erachter dat ik een nieuwetijdskind was en dat ik beschikte over paranormale gaven. Op dat moment ging er al een wereld voor mij open. Op mijn 17e ben ik begonnen met het opnemen van EVP's op begraafplaatsen en even later maakte ik ook opnamens via de Radio. Deze zijn natuurlijk allemaal te beluisteren op de site!

In het jaar (2008) kwam ik via een goede vriend terecht bij een medium. Zij hielp mij met het Automatisch Schrift en het contact leggen met mijn Gids. Zij zelf vond dat ik al heel snel was en dat ik goed kon praten met boven. Ik ben namelijk zelf ook een medium (maar ik noem mezelf niet zo), en geloof me toen ik dat voor het eerst hoorde op mijn 16e (weer bij een ander medium) kon ik het echt niet geloven. Hahaha.

In januari  2009 kreeg ik te horen dat ik aan de slag kon gaan. Ik mocht dus dolende zielen gaan helpen naar het Licht. Dit heb ik dus geleerd van die goede vriend van mij die het zelf ook doet. Ik help nu dus al vrij lang zielen naar het licht, ook help ik Auralifters, zielen die vast zitten in het energieveld van mensen ( de aura )

 

Lieve Groetjes, liefde en licht!

Melissa Otto

title

Add your main content here - text, photos, videos, addons, whatever you want!